Ratyoke: ’s Werelds beste lockpick maker

Ratyoke is wereldwijd bekend voor het maken van de beste lockpicks in de geschiedenis van de locksport. Een ervaren sieraden maker en wereldreiziger. Deze fulltime sieraden maker zet zijn vaardigheden in om op maat gemaakte en unieke lockpicks te maken. Voor het maken van zijn populaire lockpicks gebruikt hij onder andere exotisch hout en edelmetalen.

 
 
Lockpicks gemaakt door Ratyoke
Ratyoke is al 11 jaar sieraden maker en is ongeveer sinds 2008 actief in de lockpick wereld. Hij kwam in contact met lockpicking door een vriend, die al bekend was met lockpicking omdat zijn vader werkzaam was als slotenmaker. Toen hij zijn eerste lockpick set bestelde kon hij niet wachten voordat hij binnenkwam en is hij begonnen met het maken van zijn eigen lockpicks.

 
 
ratyoke-hook-lockpick
Toen hij foto’s plaatste op het Lockpicking101 forum kwamen er al gelijk verzoekjes binnen van mensen die ook graag zulke lockpicks wilden hebben. Een van zijn grootste inspiratie bronnen was Raimundo, ook een bekende lockpick maker die vooral bekend is door zijn ontwerp van de Bogota lockpick. De Bogota lockpick is vernoemd naar drie berg toppen die om de stad Bogota, Columbia liggen. (Deze is te zien in het bovenste lockpick plaatje op deze pagina.)

 
 

BosnianBill over Ratyoke

Jammer genoeg zijn de op maat gemaakte lockpicks van Ratyoke momenteel niet beschikbaar. Volg deze pagina of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

5 Shares

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 Shares
Tweet
Share5