Nieuwsgierig naar Lockpicking?

Koen-Lockpicking-Handboek

Zelf ben ik al sinds 2005 in de ban van lockpicking. Het geeft mij echt een enorme kick als ik na veel toewijding uiteindelijk het slot open krijg. Helemaal als het lukt met een techniek waar ik zelf achter ben gekomen!

Toen ik begon was er nog niet veel informatie beschikbaar over lockpicking. Daarom ben ik de Lockpicking Universiteit begonnen. Sindsdien heb ik al duizenden mensen mogen helpen met het verkennen van lockpicking!

pijl-beneden

Vertrouwen In Sloten...

Dag in dag uit leggen miljoenen mensen een enorm vertrouwen in sloten. We vertrouwen er al onze materiële bezittingen aan toe en ze beschermen ons terwijl we liggen te slapen. Het is dus belangrijk dat we kunnen bouwen op de veiligheid die sloten bieden.

cilinderslot-zijaanzicht-hoe-werkt-een-slot-realistic

Door met een gezonde nieuwsgierigheid de werking van sloten te verkennen krijg je een eerlijk beeld van de werkelijke veiligheid die sloten geven. Blindelings vertrouwen op een autoriteit is namelijk niet altijd de beste manier om de veiligheid van een slot te waarborgen.

Waarom je niet zomaar een autoriteit moet vertrouwen? pijl-beneden

AXA Fietssloten

Populairste fietssloten van Nederland

Verplichte fietssloten bij fietsverzekeringen

Anno 2022 dagelijks in gebruik

"Uitvoerig getest"

Met een blanco sleutel direct te openen!

pijl-beneden

Sleutel Tot Succes!

De focus bij het maken van sloten ligt op het beschermen tegen fysieke kracht. Het resultaat hiervan zijn sloten waarvan ze het idee geven dat ze erg veilig zijn. Maar in de praktijk zijn ze door slim te handelen soms makkelijk te openen.

lockpickinghandboek-inhoud

Het Lockpicking Handboek bestaat uit 170 pagina's om jou lockpick avontuur zo goed mogelijk te starten. In het boek vindt je naast de uitleg van lockpick technieken ook makkelijk te volgen instructies met ondersteunende afbeeldingen. Het boek is geschreven als een fysiek boek maar is nu ook beschikbaar als Ebook (PDF)
 

lockpicking-handboek-toegangKlik hier om direct toegang te krijgen

Andere Klanten Over Het Lockpicking Handboek:

"Voor de Nederlandse lockpick beginner, zeker een must. Goede korte beschrijving van de verschillende Picktools op de verschillende slotsystemen.

Vooral het hoofdstuk over zelf lockpicks maken vond ik erg leuk. Dit laat zien hoever je met creativiteit kan komen."

"Een leuk informatief boek. Een goede aanvulling op reeds bestaande boeken die niet in het Nederlands zijn uitgebracht. Inhoudelijk zit het goed in elkaar en het leukste is om het aan anderen te laten zien waarmee je details kan tonen hoe beroerd het eigenlijk gesteld is met sloten in het algemeen.

Ik raad dit aan iedereen aan die interesse voor lockpicking aan het ontwikkelen is."

Nederlands Lockpicking Handboek

Lockpicking Handboek

Meest complete Nederlandstalige Lockpicking Handboek (170 pag.)

Rijk aan illustraties en foto’s.
Maak voortaan je eigen sloten open.

Primeur in Nederland.

Direct te bestuderen na Downloaden.
807 Shares