Electrische lockpick gun maken

Er zijn veel verschillende electrische apparaten die je kunt aanpassen om te functioneren als een electrische lockpick gun. Bij het aanpassen van andere electronische apparaten moet je er wel op letten dat het niet zo zeer een trillende nodig hebt maat meer een op en neergaande beweging.


 Een electrische schaar is bijvoorbeeld een prima apparaat om te gebruiken als electrische lockpick gun. De snijbladen bestaan uit twee delen, waarvan één op en neer beweegt en de ander stationair blijft.

Als je het stationaire snijblad verwijderd en het bewegende snijblad vervangt met een vervang lockpick voor een pickgun. Dan heb je opeens een draadloze electrische lockpick gun. Zie hier een stap voor stap instructie: https://www.instructables.com/id/Electric-Lockpick/

 Een tondeuse is ook erg goed te gebruiken als pickgun. Ook hier zijn er twee snijbladen die langs elkaar bewegen. Allerlei soorten electrische apparaten kunnen met een beetje creativiteit worden omgezet tot een electrische pickgun. Maak het mondstuk open, verwijder de snijbladen en vervang het bewegende deel met een lockpick.

Bekijk hieronder een filmpje van hoe je een tondeuse in een electrische pickgun kunt veranderen:


 

 

Electrische flossers kunnen ook gebruikt worden als basis. Dit apparaat beweegt ook heen en weer. Door het flosgedeelte te vervangen kun je zo het slot open flossen 🙂 Het model hierboven is opgevoerd door er een externe batterij aan toe te voegen die de motor meer stroom geeft. Stap voor stap instructies voor dit model zijn te vinden op: http://www.inventgeek.com/quick-diy-vibrating-lock-pick/


 

 

Electrische tandenborstels worden ook veel gebruikt om een electrische lockpick gun van te maken. Maar in mijn ervaring werken deze minder goed dan de bovenstaande apparaten. Omdat voor mijn idee het belangrijker is dat er een op en neerwaartse beweging is in plaats van alleen vibratie.

 

Geen zin in gerommel? Bestel dan een gloednieuwe professionele E500XT lockpick gun van SouthOrd:


SouthOrd staat er bekend om dat ze kwaliteit leveren. Deze lockpick gun is dan ook een voorbeeld van de kwaliteit waar ze voor staan. Naar mijn idee is dit de best electrische lockpick gun ter wereld. Bekijk hieronder ook de review van de bekende en kritische lockpicker bosnian bill:

Deel dit met mensen waarvan je denkt dat ze dit artikel waarderen :-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *