Ben jij ook weleens je fietssleutel kwijt?

Fietssleutel kwijt maar je hebt je bent nog geen meester lockpicker?
Jammer! Want juist met fietsen heb ik in de praktijk het meeste gehad aan mijn magische gaven.. 🙂

Hahah het leukste is om de held te spelen bij mijn vriendin die helemaal niks van mijn rare fratsenfiestsleutelkwijt met sloten snapt. Als ze dan komt vragen of ik dr fiets open kan maken omdat ze haar sleutel kwijt is, is het bij mij een soort van persoonlijke overwinning! Ha! zie je wel dat lockpicking ook nuttig kan zijn zonder ook maar iets crimineels?!

Bekijk ook:

Wat iedereen hoort te weten over AXA sloten!

3 gedachtes op “Ben jij ook weleens je fietssleutel kwijt?”

  1. Na een maand teruggevonden. Een doorsnee (spijker)broek heeft aan de voorkant twee DUBBELE broekzakken. In een broekzak zit namelijk nog een geneste kleinere broekzak. Deze is bedoeld om een zakhorloge in te bewaren. Maar…. als je koude handen hebt of handschoenen aan hebt, kan onbedoeld je klein fietsensleuteltje er in “verdwijnen”! Dus ben je een fietssleutel kwijt? Denk dan aan die extra zakhorlogebroekzakken.

  2. Ik ben constant me sleutels kwijt, ga ik onthoude voor de volgende keer.
    De vorige keer ben ik wel 2 a 3 uur zoetgeweest met het openen van mijn fiets

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *